تبلیغات
زیست شناسی - داستان قدیمی پوسیدگی دندان و آب نبات
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : علی شوندی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
به این وبلاگ چه نمره ای می دید؟







جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
از اینجا آنلاین با من صحبت کنید





Powered by WebGozar

زیست شناسی




آب‌نباتها عموما دارای شکر هستند و شکر نیز باعث خرابی دندان‌ها می‌شود اما فقط شکر نیست که دندانها را خراب می‌کند بلکه انواع گوناگونی از باکتری‌ها هستند که در دهان وجود دارند و از شکر تغذیه می‌کنند و در نتیجه متابولیسم شکر توسط این باکتری‌ها، محیط دهان اسیدی میشود و PH پایین می‌آید.


http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:OczzG8RLNho5hM%3Ahttp://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/f/f2/pictures11122.jpghttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:eaCL-wdy3A0oJM:http://www.fluorideandfluorosis.com/Diagnosis/DentalCaries.jpg


آب‌نبات
ها عموما دارای شکر هستند و شکر نیز باعث خرابی دندان‌ها می‌شود اما فقط شکر نیست که دندانها را خراب می‌کند بلکه انواع گوناگونی از باکتری‌ها هستند که در دهان وجود دارند و از شکر تغذیه می‌کنند و در نتیجه متابولیسم شکر توسط این باکتری‌ها، محیط دهان اسیدی میشود و PH پایین می‌آید.

در پاسخ به محیط اسیدی مینای دندان کانی آزاد می‌کند که این کار باعث سوراخ شدن دندان‌ها می‌شود. برای جلوگیری از این امر باید بعد از هر بار خوردن آب نبات‌ها دندانها مسواک زده شوند. آب‌نبات‌ها چون محكم به دندان می‌چسبند، شانس پوسیدگی دندان را زیاد افزایش می‌دهند. آب‌نبات بعد از مصرف میزان قند خون را بالا می‌برد و نگرانی مهمی برای دیابتی‌ها به وجود می‌آورد ولی برای افراد غیردیابتی نیز می‌تواند زیانآور باشد.



آب نبات ها ....

آب‌نبات، به خصوص آب‌نبات شیرین از مخلوط غلیظ شکر با آب به همراه افزودنی‌های خوش طعم‌کننده و رنگ‌دهنده ساخته شده و بعضی مواقع منجمد می‌شود.

در آمریکای شمالی و کشورهای غربی آب‌نبات‌ها انواع بسیار دارند، به طوری كه برخی از فروشگاه‌ها فقط آب‌نبات‌فروشی‌اند. انواع آن شامل آب‌نبات‌های چوبی، شکلاتی، آب‌نبات لیسی، تافی، آب‌نبات چسبناک، آدامسی، نوعی شیرینی خمیر مانند به نام مارش مالو هستند.

اگر شما گیاه خوار هستید، باید از گروهی از آب‌نبات‌ها مثل پاستیل فاكتور بگیرید. بعضی از آب‌نبات‌ها مانند مارش‌مالو و گامی‌بیرز دارای ژلاتینی هستند که از استخوان حیوانات استخراج می‌شود و گیاه‌خواران تمایلی به خوردن آنها ندارند زیرا هر ماده غذایی كه منشأ حیوانی دارند را نخواهند خورد. ژلاتین حلال نیز برای گیاه‌خواران ناخوشایند است زیرا از استخوان ماهی گرفته می‌شود. مواد دیگر مانند آگار، پکتین، نشاسته و صمغ عربی تركیباتی هستند كه به عنوان مواد جایگزین به‌کار میروند







نوع مطلب :
برچسب ها :


دوشنبه 25 آذر 1392 :: نویسنده : علی شوندی


 
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
شماره تماس :
آدرس سایت :
نام شهر شما :
نحوه ی آشنایی شما با ما :
عنوان پیغام:
پیغام :

ابزار تماس با ما
داغ کن - کلوب دات کام